Owner – Esther van Noordennen

Owner van Mookstories, Esther van Noordennen.
Natuurliefhebster maar ook van kunst, fotografie en handgemaakte objecten waar passie en creativiteit vanuit gaat, want vanuit dat oogpunt is de ecoshop Mookstories opgericht. Nu inmiddels 1,5 jaar later kan ik zeggen dat ik nog steeds super blij ben met onze eco webshop waar de focus op duurzame producten ligt. Mede door de winkels waar onze duurzame objecten en FSC ansichtkaarten worden verkocht loopt onze duurzame webshop super en nog steeds ben ik iedere dag heel erg dankbaar met de keuze die ik heb gemaakt om deze webshop met affordable art, duurzame objecten, FSC ansichtkaarten en art prints op te starten!
Bewust heb ik gekozen om eerst alle andere verhalen van de makers uit te lichten via deze blog. Mede door hen is de webshop tot stand gekomen!

Als natuurliefhebber, ben ik het liefst de hele dag buiten en fotograaf ik wat ik om mij heen zie maar vooral wat ik mooi vind! Want dat is wat ik jou als klant wil laten zien: Fotografie, illustraties of kunst van mooie maar random plaatjes die je zomaar onderweg kunt tegenkomen. ‘Iedereen kan fotograferen’ zeg ik altijd, als je maar even stil staat en echt kijkt. Echt kijken doe je met je hart en gevoel.

Natuurlijk vind ik dat er geen plastic mag worden gebruikt binnen onze ecofriedly webshop, niet voor het verzenden van bestellingen en je zult ook geen plastic producten in onze webshop vinden. In het begin was dat lastig en lagen de alternatieven niet altijd binnen handbereik maar inmiddels ben ik volleerd bewaarder van oud papier, kartonnen dozen en andere duurzame of gerecyclede materialen. Want recyclen kan natuurlijk ook! Daarnaast vond ik het een kleine moeite om de ansichtkaarten op FSC papier te laten drukken. Inmiddels kan dit gelukkig al heel makkelijk in Nederland bij vrijwel iedere drukkerij, vanwaar de drukkerij ook in Nederland is gesitueerd, wel zo makkelijk. De enveloppen, die geleverd worden bij alle FSC ansichtkaarten, zijn van gerecycled papier en alle makers die producten in onze ecofriendly webshop verkopen houden rekening met de natuur om zich heen.
Naast deze webshop werk ik parttime als HR adviseur, het liefst ben ik natuurlijk iedere dag met deze eco webshop bezig, van meetings met de makers tot fotografie en ook de administratie 🙁  maar ook collega’s vind ik belangrijk en ik merk dat de combinatie mij gelukkig maakt. Buiten ga ik op zoek naar fotomateriaal…want dat inspireert mij iedere dag weer tot het creëren van nieuwe FSC fotokaarten en art prints. Ik hoop dat je bij het bezoeken van onze duurzame webshop iets vindt wat bij je past of wat jou aanspreekt, jouw feedback vind ik heel belangrijk, dus laat vooral weten welke verbetering jij ziet! Alle feedback is overigens welkom, deze mag je natuurlijk ook achterlaten via Mookstories Instagram of via de contactpagina! Enjoy Shopping!

With love,

Esther